Twitter / HuPont.hu - Ingyenes Honlap Mindenkinek!

2007. 05. 23.

Pénz és Hozzáértés

Óriási titok, hogy honnan jön a pénz!

Ön azt hiszi, hogy a pénz a Nemzeti Bankból vagy
a pénznyomdából jön? És azt gondolja, hogy a bankok azt a pénz adják kölcsön, amit a betétesek beraktak a bankba?
Ez csak megtévesztés! Önt becsapták!

A legügyesebb átverés az, amikor a becsapottak sosem jönnek rá, hogy kirabolták őket! Az látják, hogy a munkájuknak, az életüknek alig van (pénz) eredménye, de ezt természetesnek gondolják.
Sőt amikor ezért önmagukat vagy éppen a politikusokat, a sorsot vagy éppen a családi hátterüket okolják, a pénzügyi nehézségekért!
(Tény, hogy az emberek jó része akkor sem lenne kiemelkedően gazdag, ha nem vernék át őket, de az biztos, hogy sokkal többen élnének anyagi jólétben, pénzügyi biztonságban.)

Az a módszer, amivel szinte mindenki egyfajta pénzügyi rabszolgaságban került, még ha ennek még nincs is tudatában, annyira erkölcstelen, annyira bűnöző, annyira aljas és gonosz, hogy az emberek többsége nem tud szembenézni vele. Ez a módszer egyfajta nyílt titokként továbbra is létezik, sőt legális.

Biztosan nem lehet anyagilag sikeres (ha már elmúlt 30 éves, és eddig még nem lett az), ha nem ismeri meg, hogy mikét manipulálják Önt és azokat, akikkel együttműködve vállalkozik.
Ha szinte minden ismerősét "kirabolják", azaz sorsszerű szegénységben nyomják és ott is tartják, akkor Ön hogyan akar anyagilag sikeressé válni szegény ügyfelekkel, partnerekkel, akik folyamatos pénzhiánnyal küszködnek?

Amikor meglesz az elméleti hozzáértése, akkor már megszerezte a pénz, a több pénz megteremtés képességének 50%-t.

Érdemes ezt az írást alaposan áttanulmányoznia:
Pénz, és több pénz!


.

Nincsenek megjegyzések:

PÉNZ, ÉS TÖBB PÉNZ

Internetes Pénzkeresés - Kell webtárhely? - Ez a legjobb és legolcsóbb (angol nyelvű)

Az Online Értékesítés Háromszögének Titkai! (kattints a képre)

Ingyen Honlap ...

Hirdetesi.NET - Hirdetések